Nyheter

Vi har blivit fler!

Säg hej till vår nya medarbetare Jonas! 👋 Jonas har varit med oss sedan april och ni hittar honom bland hyllorna på lagret i Stenungsund, men också ute på vägarna! Han nås på 0735-16 85 43 eller jonas.andreasson@aqua-line.se. Varmt välkommen Jonas! 😃

Ny hemsida!

Känner du inte igen dig? Då är allt som det ska. Vi har nämligen precis lanserat vår nya hemsida. För ungefär ett år sen bytte vi logga och grafisk profil. Vi är mycket nöjda och glada över att nu även (och äntligen) lansera vår nya hemsida! www.aqua-line.se har fått ett nytt utseende! Nu fungerar den också lika bra i mobilen och läsplattan som på en vanlig dator.

Titta gärna runt lite! Vi hoppas ni ska tycka om den lika mycket som vi gör och tar gärna emot era tankar och idéer! 💡

(För er som redan är kunder i vår webshop kan detta innebära att ni behöver skapa ett nytt lösenord. Skulle ni få problem med att logga in är det bara att höra av er så löser vi det!)

Svetskurs 27-29 maj

Vår nästa kurs i elektrosvetsning och stumsvetsning hålls 27-29 maj, i samarbete med Plastec AB. Fokus ligger på förståelse av svetsprocesserna, materialet, svetsfel, felkällor och konsekvenser. Kursen är certifierande och efter godkända teoretiska och praktiska prov utfärdas certifikatet: EPW – European Plastic Welder för de valda kategorierna. Examinering sker i samarbete med Svetskommissionen och RISE. Tidsåtgång för kursen är 3 dagar och examination sker sista kursdagen. Kursen hålls i Aqua-Lines lokaler i Stenungsund.

Läs mer om våra svetskurser här...

Prishöjning

Vi har fått aviseringar om prishöjningar från våra leverantörer. Vi tvingas därför justera våra priser. Prishöjningen kommer att bli mellan 3-5% och börjar gälla 8/4.

Vi beklagar detta och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.