Nyheter

Premiär i Göteborg!

Den 23-24 oktober 2019 lanseras en ny mötesplats i Göteborg för den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin under namnet Water & Waste. ♻️

Vi kommer att finnas på plats och visa upp bland annat vårt nya sortiment av ventiler & armaturer från vår senaste leverantör - FIP! Ni hittar oss i monter L:05! 👋

I vår monter hittar ni nyheter från några av Europas ledande tillverkare för rörsystem inom Mark/VA och Industri. Bland annat visar vi vårt nya sortiment av ventiler & armaturer från vår senaste leverantör - FIP.

FIP producerar ventiler och armaturer i termoplastmaterial som PVC-U, PP-H, PVC-C, PVDF och deras produkter levereras över hela världen. I FIP's produkter finns över 60 års erfarenhet samt en stark strävan efter innovation. Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda FIP's hela program av rördelar, ventiler och instrument. Också bland nyheterna; nytt program av plastsvetsar!

Kom förbi oss på Water & Waste så berättar vi mer!

Nordic Poly Mark på våra PP mark-delar

Vi är glada att meddela att våra PP rördelar från Pestan nu har fått Insta-cert/Nordic Poly Mark märkning!

De nordiska länderna har byggtraditioner och klimat som är relativt lika varandra, men som skiljer sig från övriga Europa. Länderna i Norden har därför enats om ett gemensamt kvalitetsmärke för plaströrsprodukter – Nordic Poly Mark. Nordic Poly Mark ställer högre krav än CE-märkningen och bidrar till att upprätthålla en fortsatt hög kvalité på plaströrsprodukter för den nordiska marknaden 👌

Vill man läsa mer om Nordic Poly Mark kan man göra det på http://nordicpolymark.com och www.insta-cert.net

Eller fråga oss om ni har några funderingar!

Hej & välkommen Carl! 👋

Idag fick vi en ny medarbetare här på Aqua-Line, vilket känns superkul! Carl kommer att spetsa in sig som säljare på industri runtom i Sverige och ni hittar honom på kontoret i Stenungsund.

Han går att nås på:
📧 carl.bredin@aqua-line.se eller
📞 0735-16 85 46

Säg hej till vår senaste leverantör - FIP

Vi är stolta att kunna lansera vår senaste leverantör - FIP!
Vi har nu fått vår första lagerleverans och dessa produkter hittar ni här på hemsidan under Ventiler & armaturer
Fler produkter kommer att läggas till efter hand. Är det något speciellt ni letar efter eller är intresserade av - tveka inte att höra av er!


Prishöjning

Vi har fått aviseringar om prishöjningar från våra leverantörer. Vi tvingas därför justera våra priser. Prishöjningen kommer att bli mellan 3-5% och börjar gälla 8/4.

Vi beklagar detta och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.