Nyheter

Prisjustering 14 april / Covid-19

Vi på Aqua Line Pipe Systems AB hoppas att du och dina nära mår bra i dessa oroliga tider. Själva strävar vi efter att ha en så normal tillvaro som möjligt avseende leveranser till våra kunder. Samtidigt följer vi de råd och rekommendationer som myndigheterna ger oss efter bästa förmåga. Vi har därför öppet som vanligt på våra anläggningar men med något reducerad personalstyrka.

Som om inte Covid-19 vore nog i sig så har det ju som bekant också haft stor negativ effekt på transportsektorn och valutakursen. Det är dyrare och tar längre tid att få hem varor och den svenska kronan har försvagats ytterligare mot Euron.

För att kompensera för stigande kostnader så är vi nu nödgade att höja våra bruttopriser med 4,55%.

Prisförändringen kommer att genomföras tisdagen den 14:e April. Samtliga inneliggande order och order tecknade innan detta datum påverkas inte av prishöjningen.

Med en förhoppning att livet snart skall återgå till det normala och att de åtgärder som hela samhället nu får vidta skall vara tillräckligt för att vi skall kunna ha ett fortsatt bra liv efter Covid-19 önskar vi dig, den rådande situationen till trots, en riktigt glad Påsk

Med vänlig hälsning
Bernt Bodin, VD

Vid frågor, kontakta oss gärna.

Mats Lager
✉️ mats.lager@aqua-line.se
📞0706-62 02 20

Bernt Bodin
✉️ bodin@aqua-line.se
📞0708-55 24 74

Ny mässkalender

Pga Covid-19 har en del av de mässor vi skulle varit med på i år skjutits upp. Vi följer utvecklingen, nya datum och uppdateringar finns att hitta i vår mässkalender här.

Träffpunkt Idrott, 31 aug-2 sept
Entreprenad live, 3-5 september
VA-mässan, 22-24 september
Nordbygg, 29 sept-2 okt
Processteknik/Scanautomatic, 6-8 oktober

Nyhet från FIP - trådlös flödesmätning

FLS F3.00.W BLE, en trådlös flödesmätare med en räckvidd på upp till 100 m från mätare till reciever. Hejdå kabeldragning - välkommen tidsbesparing!

FLS B.L.E. F3.00.W är en pålitlig lösning för alla typer av vätskor. Enkel och snabb att installera, lämplig för rör i olika material, från dimension DN15 till DN600. Den täcker också längre avstånd, upp till 100 meter och fungerar även i närheten av elektromagnetiska störningar genererade av enheter som t.ex. pumpar eller växelriktare. Tack vare det auto-diagnostiska systemet informeras användaren alltid om enheten tappar anslutning eller om batteriet börjar ta slut.

Huvudsakliga funktioner
Hög kemisk resistans
Rörstorlek: från DN15 till DN600
Lågt tryckfall
Självanslutande system
Självdiagnostisk kontroll och rapportering
Hög immunitet mot elektromagnetiska störningar
Arbetar även på långa avstånd

Applikationer
Industriell vatten- och avloppsrening
Kylvattensystem
Simbassänger
Flödeskontroll och övervakning
Vattenregenereringsanläggning
Process och tillverkningsindustri
Vattendistribution
Bevattning och jordbruk


F3.00.W - Användning vid simbassänger/pooler


F3.00.W - Användning för industriell vattenrening


F3.00.W - Användning för Bevattning och jordbruk

💘 DEN HÄR JULEN HJÄLPER VI TILL ATT DELA ORDET 💘

Såhär i jultider, istället för att lägga pengar på choklad till folk som egentligen inte behöver det, har vi valt att skänka en slant till Barncancerfonden. En del av oss känner barn som tyvärr har blivit drabbade och när sånt sker så brister hjärtat, så detta var ett enkelt val för oss.

Vår önskan är att alla barn ska överleva barncancer. Därför stöttar vi Barncancerfonden julen 2019!

Superföretag 2019 🎉

Vi har blivit utsedda till Superföretag av Veckans Affärer för andra året i rad! 🏅 Det känns riktigt roligt och som ett fint kvitto på allt vi gör. Tack alla inblandade, både medarbetare och kunder!

Superföretagen är en totalundersökning av alla svenska aktiebolag som görs av Bisnode och Veckans Affärer.

Kraven för att bli Superföretag är stenhårda – bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan, i år endast 717 st. Vi är både stolta och glada över att vara ett av dessa! 🎈

För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på: - Tillväxt - Vinst - Avkastning - Effektivitet - Kapitalstruktur - Finansiering

https://www.va.se/nyheter/2019/10/11/veckans-affarer-superforetagen-2019/

Ingen dålig lista att hamna på, tycker vi!

Säg hej till vår senaste leverantör - FIP

Vi är stolta att kunna lansera vår senaste leverantör - FIP!
Vi har nu fått vår första lagerleverans och dessa produkter hittar ni här på hemsidan under Ventiler & armaturer
Fler produkter kommer att läggas till efter hand. Är det något speciellt ni letar efter eller är intresserade av - tveka inte att höra av er!

Nordic Poly Mark på våra PP mark-delar

Vi är glada att meddela att våra PP rördelar från Pestan nu har fått Insta-cert/Nordic Poly Mark märkning!

De nordiska länderna har byggtraditioner och klimat som är relativt lika varandra, men som skiljer sig från övriga Europa. Länderna i Norden har därför enats om ett gemensamt kvalitetsmärke för plaströrsprodukter – Nordic Poly Mark. Nordic Poly Mark ställer högre krav än CE-märkningen och bidrar till att upprätthålla en fortsatt hög kvalité på plaströrsprodukter för den nordiska marknaden 👌

Vill man läsa mer om Nordic Poly Mark kan man göra det på http://nordicpolymark.com och www.insta-cert.net

Eller fråga oss om ni har några funderingar!