Med tanke på att det är väldigt mycket nytt...

... skulle vi vilja guida dig genom vår nya hemsida och dess funktioner för att allt ska flyta på så bra som möjligt för dig som kund.

Vår målsättning är att ge er som kund bästa möjliga service och ser därför gärna att ni kontaktar oss på webb@aqua-line.se, om det är något ni undrar över. 

För att logga in som befintlig kund, klickar du på "Logga in" högst upp i högra hörnet. Gör du det kommer det se ut som nedan. Klicka på "Glömt ditt lösenord?" och fyll i stegen som följer. Du kommer därefter att få ett mail med en länk för att skapa ett nytt lösenord. 

01logga_in_befintlig

När du loggar in på ditt konto möts du av den här startmenyn. Härifrån kan du navigera dig runt med hjälp av menyn till vänster.

Mitt konto är startsidan. Där kan du snabbt hitta dina senaste beställningar (om du har några sådana). Scrollar du ner får du även en översikt över alla dina beställningar. Härifrån kan du även ändra lösenord och hantera adresser.

01mitt_konto

Under Mina beställningar har du alla dina beställningar sammanfattat. Du kan enkelt klicka på “Beställ igen” till höger. Till vänster under “Senaste beställningar” kommer du att se det du beställt senast. Där kan du klicka i bocken på den produkt du är ute efter och sedan klicka på “Köp”. Produkten/produkterna läggs då i kundvagnen.

01mina_bestallningar2

Klickar du in på Adresser ser du dina förvalda sådana. Både faktureringsadress och leveransadress. Du kan lägga till en alternativ leveransadress, genom att klicka på “Lägg till ny adress”. Behöver du ändra din fakturaadress - kontakta oss

01adresser

Under Kontoinformation kan du ändra ditt lösenord genom att bocka i rutan vid “Ändra lösenord” och fylla i fälten som kommer upp till höger. Glöm inte att klicka på Spara.

01red_kontoinf

Klickar du dig till Privacy Settings hittar du bland annat vår integritetspolicy. Där finns även cookie-policy, du kan ladda ner personlig data, anonymisera personlig data och ta bort ditt konto. 


Under Mina offerter kommer du att hitta dina offerter (om du har sådana).