NYHETER

Nyhet från FIP
- trådlös flödesmätning

FLS F3.00.W BLE, en trådlös flödesmätare med en räckvidd på upp till 100 m från mätare till reciever. Hejdå kabeldragning - välkommen tidsbesparing!

FLS B.L.E. F3.00.W är en pålitlig lösning för alla typer av vätskor. Enkel och snabb att installera, lämplig för rör i olika material, från dimension DN15 till DN600. Den täcker också längre avstånd, upp till 100 meter och fungerar även i närheten av elektromagnetiska störningar genererade av enheter som t.ex. pumpar eller växelriktare. Tack vare det auto-diagnostiska systemet informeras användaren alltid om enheten tappar anslutning eller om batteriet börjar ta slut.


Läs mer...
 

Prisjustering 12 februari

Vi har fått aviseringar om prishöjningar från våra leverantörer, till det har den svenska kronan försvagats gentemot andra valutor och det påverkar våra inköpspriser. Vi tvingas därför justera våra priser. Prishöjningen kommer att bli mellan 2-5% och börjar gälla 12/2-2020.

Vi beklagar detta och hoppas på ett fortsatt gott samarbete 🤝

Vid frågor, kontakta oss gärna!

Mats Lager
✉️ mats.lager@aqua-line.se
📞0706-62 02 20

Bernt Bodin
✉️ bodin@aqua-line.se
📞0708-55 24 74 […]
  

OBS! Träffpunkt Idrott INSTÄLLD

Folkhälsomyndigheten har den 11 mars gjort en hemställan till regeringen och föreslagit att begränsa allmänna sammankomster med fler än 500 deltagare. Svenska Mässan Gothia Towers agerar i enlighet med detta förslag. Beslutet blir att inte genomföra Träffpunkt Idrott den 17-19 mars 2020. Som en följd av det undersöks nya datum att genomföra mässan på. Vi avvaktar mer information från Svenska mässan.

Läs mer...