Välkommen


 

 
Nyheter


18-10-03

Tack alla ni som besökte vår monter på VA-mässan! 😀

En lyckad VA-mässa är nu över 👌🏻 Putte och Bernt hade tre intensiva men roliga dagar på mässan förra veckan. Intresset var stort för de produkter vi visade upp i vår monter. Mest uppmärksammade blev våra nyheter UR-41 som är en delbar reparationskoppling och Anborrning sadelgren från Pestan. Även vårt elektriska anborrningsverktyg Acudrill och våra elsvetsmaskiner från Advance welding väckte stort intresse. Kul att se så många intresserade!

Varmt tack till alla som besökte oss, det var trevligt att få träffa både gamla och förhoppningsvis nya kunder! 🤝 

18-07-18‼️ Ändring! Nytt datum för Höstslaget! ‼️


Vi blev tvungna att lägga om planeringen lite och får därför flytta Höstslaget till den 7 september. Så golfvänner, spara detta datum i kalendern istället! ⛳️


Mer information kommer längre fram, håll utkik! 😀☀️18-04-20 SVETSKAMPANJ💥 Vi introducerar nu på den svenska marknaden elsvetsmaskiner från Advance Welding, i samband med detta erbjuder vi ett paket med ATS 500 - kompakt elsvetsmaskin för elsvetsmuffar 16-630 mm och rotationsskrapa typ MK3 63-400 mm till specialpris 💥

ATS 500 är en kompakt elsvetsmaskin för elsvetsmuffar 16-630 mm. Den är konstruerad för användning i fält, den robusta konstruktionen minskar risken för att arbetet blir stillastående och dess lilla storlek gör den bärbar och lätt att transportera. Svetsar med trådlös streckkodsscanner eller om man vill i manuellt läge. Maskinen har ett minne på över 2000 svetsar, sparad information laddas enkelt ner på ett USB-minne.

Rotationsskrapa, typ MK3 för rör i dimension 63-400 mm. 
Mekaniskt skrapverktyg som snabbt och precist skrapar bort ytskiktet på PE eller PP-rör och rördelar före elmuffsvetsning. Skrapan är en helautomatisk roterande skrapa, utformad för att kunna skrapa rör i diametrar från 63 mm till 315 mm (SDR11) och från 63 mm till 400 mm (SDR17).

Powered by Winbas e-handel

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Mitt konto

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet
closed Ny kund

Visa moms

Visa priser inkl. moms
Visa priser exkl. moms

​