NYHETER

Prisjustering 14 april / Covid-19

Vi på Aqua Line hoppas att du och dina nära mår bra i dessa oroliga tider. Själva strävar vi efter att ha en så normal tillvaro som möjligt avseende leveranser till våra kunder. Samtidigt följer vi de råd och rekommendationer som myndigheterna ger oss efter bästa förmåga. Vi har därför öppet som vanligt på våra anläggningar men med något reducerad personalstyrka.

Som om inte Covid-19 vore nog i sig så har det ju som bekant också haft stor negativ effekt på transportsektorn och valutakursen. Det är dyrare och tar längre tid att få hem varor och den svenska kronan har försvagats ytterligare mot Euron.

För att kompensera för stigande kostnader så är vi nu nödgade att höja våra bruttopriser med 4,55%.

Prisförändringen kommer att genomföras tisdagen den 14:e April. Samtliga inneliggande order och order tecknade innan detta datum påverkas inte av prishöjningen.

Med en förhoppning att livet snart skall återgå till det normala och att de åtgärder som hela samhället nu får vidta skall vara tillräckligt för att vi skall kunna ha ett fortsatt bra liv efter Covid-19 önskar vi dig, den rådande situationen till trots, en riktigt glad Påsk

Med vänlig hälsning
Bernt Bodin, VD
✉️ bodin@aqua-line.se 📞0708-55 24 74

Läs mer...
 

Framflyttade mässor

Tanken 2020 var att vi skulle delta på fem olika mässor, vi såg fram emot detta året som skulle bli ett intensivt år fyllt med mycket aktiviteter. Sen kom som bekant Coronaviruset och ändrade mycket världen över. Konsekvenserna har fått en vidd som få kunnat föreställa sig i början på året. Av dom fem mässor vi skulle deltagit på blev det istället ett tomt mäss-år 2020.

De flesta mässor har flyttats fram till 2021 och vi hoppas på att det kommer vara möjligt att genomföra dom då istället.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och uppdaterar ändringar löpande, nya datum och uppdateringar finns att hitta i vår mässkalender här.
  

Nyhet från FIP
- trådlös flödesmätning

FLS F3.00.W BLE, en trådlös flödesmätare med en räckvidd på upp till 100 m från mätare till reciever. Hejdå kabeldragning - välkommen tidsbesparing!

FLS B.L.E. F3.00.W är en pålitlig lösning för alla typer av vätskor. Enkel och snabb att installera, lämplig för rör i olika material, från dimension DN15 till DN600. Den täcker också längre avstånd, upp till 100 meter och fungerar även i närheten av elektromagnetiska störningar genererade av enheter som t.ex. pumpar eller växelriktare. Tack vare det auto-diagnostiska systemet informeras användaren alltid om enheten tappar anslutning eller om batteriet börjar ta slut.


Läs mer...