NYHETER

Svetsar för alla dina behov av plastsvetsning

Hos oss hittar du svetsar för stumsvetsning, elsvetsning och muffsvetsning från Hürner och Advance Welding.

Du hittar vårt sortiment av svetsar här.

Läs mer...
 

Från oss alla, till er alla
- en riktigt God Jul & Gott Nytt År

Nu närmar sig julafton med stora steg, det ser vi fram emot och vi vill önska er alla en härlig jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Nu på torsdag - 23/12 - stänger vi 13:00 för att, ja... JUL! 🎅

Vi har öppet som vanligt i mellandagarna, förutom torsdag 30/12 då vi också stänger 13:00 🎆


Aqua Line Pipe Systems AB avyttrar filialen i Skara

Aqua Line Pipe Systems AB har 2021-02-25 sålt filialen i Skara till Borgunda Koncernen. Tillträdet skedde 2021-03-01, och filialen ingår numer i Borgunda Bygghandel AB's verksamhet. Verksamheten finns fortsatt på Erik Järnåkers gata nr 5 i Skara och kommer tillsvidare drivas under varumärket Aqua Line med inrikning främst på att vara en fullsorterad grossist med lagerhållning inom VA/VVS.

Försäljningen är en del i Aqua Line's strategi att renodla verksamheten inom Mark/VA från att verka som grossist till att till större del jobba med återförsäljare inom bygghandel och VA och att dessutom koncentrera resurser för att utveckla industriområdet ytterligare.

Bernt Bodin, VD på Aqua Line Pipe Systems AB säger följande:

"Det här är en perfekt lösning för vår filial i Skara och Skaraborg. Med det knowhow som finns hos personalen i Skara förstärks Borgunda Bygghandel kunskapsmässigt inom såväl infrastruktur som VA projekt. Samtidigt får filialen en regionalt starkt förankrad ägare med fokus på att utveckla verksamheten ytterligare. Något som jag tror kommer att gagna alla inblandade i organisationen.

Nu har Aqua Line dessutom möjlighet att ytterligare satsa på distribution inom VA området samt lägga ytterligare resurser på affärsområdet industri. Vårt mål är fortsatt att bli ledande i Sverige inom leveranser av rörsystem i termoplaster till Bad och Industri. Försäljningen av filialen i Skara är ett steg i den riktningen"

Frågor hänvisas till VD Bernt Bodin,
0303-80500 alt. bodin@aqua-line.se