NYHETER

DK/CP - den stora familjen pneumatiska membranventiler

FIP har nu utökat dimensionerna på DK/CP - finns nu från DN15 upp till DN65. Tillgänglig i PVCU, PVCC, PPH, PVDF.

☑️ 2-vägs membranventil, pneumatisk.
☑️ PN10.
☑️ Särskilt lämplig för avstängning och reglering av aggressiva eller slitande media.
☑️ Ny design för ökad flödeskoefficient (Kv) och reducering av tryckfall.
☑️ Kompakt och lätt, enkel att installera även i trånga utrymmen.
☑️ DN15-65.
☑️ Finns med olika anslutningar.
☑️ Pneumatiskt manövrerad (NC, NO, DA).
☑️ Membran i EPDM, FPM eller PTFE.
☑️ Fabrikat: FIP.

Kontakta oss gärna för mer information.Läs mer...
 

Framflyttade mässor

Tanken 2020 var att vi skulle delta på fem olika mässor, vi såg fram emot detta året som skulle bli ett intensivt år fyllt med mycket aktiviteter. Sen kom som bekant Coronaviruset och ändrade mycket världen över. Konsekvenserna har fått en vidd som få kunnat föreställa sig i början på året. Av dom fem mässor vi skulle deltagit på blev det istället ett tomt mäss-år 2020.

De flesta mässor har flyttats fram till 2021 och vi hoppas på att det kommer vara möjligt att genomföra dom då istället.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och uppdaterar ändringar löpande, nya datum och uppdateringar finns att hitta i vår mässkalender här.
  

Nyhet från FIP
- trådlös flödesmätning

FLS F3.00.W BLE, en trådlös flödesmätare med en räckvidd på upp till 100 m från mätare till reciever. Hejdå kabeldragning - välkommen tidsbesparing!

FLS B.L.E. F3.00.W är en pålitlig lösning för alla typer av vätskor. Enkel och snabb att installera, lämplig för rör i olika material, från dimension DN15 till DN600. Den täcker också längre avstånd, upp till 100 meter och fungerar även i närheten av elektromagnetiska störningar genererade av enheter som t.ex. pumpar eller växelriktare. Tack vare det auto-diagnostiska systemet informeras användaren alltid om enheten tappar anslutning eller om batteriet börjar ta slut.


Läs mer...